Openingsuren:

Werkdagen:9.30-12 en 13-18u
Zaterdag: 10-12en 13-18u
Zondag(*):10-12 en 13-17 uur(*)

Gesloten: donderdag & feestdagen
(*) Zondagen=kijk- & adviesdagen


Benedetti Interieur

Nijverheidsstraat 1
2235 Hulshout

Tel: +32 15 222753
E-mail: info@benedetti.be
www.benedetti.be

sociale media facebook Twitter Instagram Pinterest tumblr

INSTALLATEUR RAAMDECORATIE (m/v)

**VEREISTEN

Uw taak bestaat uit het assisteren van onze hoofd installateur bij het plaatsen van high-end raamdecoratie.
Wij zorgen voor een volledige opleiding.
Naast de plaatsing zal u ook instaan voor klein onderhoud in de toonzaal en werkplaatsen en meewerken aan de productie van zonwering.
Goed voorkomen, stipt, sociaal in omgang en leergierig zijn sleutelwoorden.

Bedoeling is een vast contract.

ATELIERMEDEWERKER (m/v)

**VEREISTEN

Technisch inzicht, stipt en net kunnen werken
Openstaan voor nieuwe technieken
Job omvat het produceren van gordijnen, vouwgordijnen en zonwering
U zal werken in een supermodern atelier en kunnen genieten van een volledige opleiding binnen ons atelier
Vast contract is de bedoeling.

Atelier
als een mooi interieur belangrijk is

Onderhoud van oosterse tapijten

Het is noodzakelijk uw oosters tapijt met zorg te behandelen. Dan zult u er jaren van schoonheid, plezier en voldoening aan beleven.
Voor het dagelijks onderhoud van uw tapijt volstaat regelmatig stofzuigen, want stof, zand en gruis zijn wel de grootste vijanden van tapijten. De harde, scherpe bestanddeeltjes die doorziften tot op de bodem en zelfs tot in de kern van de knoop, schuren bij elke voetstap het poolmateriaal dat daardoor langzaam maar zeker afbreekt.Een ander voordeel van stofzuigen is het verwijderen van eventuele parasieten; dit is vooral belangrijk in de lenteperiode, wanneer motten hun eitjes leggen.Vermijd echter het krachtig uitkloppen van een tapijt, aangezien dit de ketting- en/of scheringdraden kan doen breken en zo ernstige schade kan aanrichten.

Een betere methode om een tapijt grondig te ontstoffen is het uit te spreiden, met de pool naar beneden, op een bedauwd of beregend gazon of op een vers sneeuwveld, en het zachtjes maar langdurig te kloppen met de mattenklopper. Binnenshuis kan het dan met de pool naar boven grondig gestofzuigd worden. Een voordeel van dit systeem is dat bovendien de kleuren worden opgefrist.Dit kan men ook doen door een oplossing van lauw water en 20% azijn te maken en met behulp van een zuivere katoenen doek deze oplossing aan te brengen op de poolharen van het tapijt.

Een effen, vlakke ondergrond is noodzakelijk voor een lange levensduur van tapijten. Oneffenheden in de vloer veroorzaken slijtageplekken. Gebruik in dit geval een ondertapijt. Een dunne, rubberen onderlegger is zeker een aanrader op geboende of gladde vloeren als antislip.

Om een plaatselijk en vroegtijdig afslijten van een tapijt te voorkomen is het aan te raden om het regelmatig (om de drie maanden) te draaien. Wol is veerkrachtig. Laat het deze eigenschap behouden door beschermers te plaatsen onder de poten van zware meubelen.Platgedrukte plekken, omkrullende randen of hoeken kunnen met een stoomstrijkijzer of stoomapparaat terug in goede vorm gebracht worden. Luchtig laten drogen.

Wanneer men een tapijt voor een langere periode opbergt, moet men het beschermen tegen motten en andere insecten. Tegenwoordig vindt men in de handel goede producten die men op het tapijt kan inspuiten om het tegen ongedierte te beschermen; deze hebben niet de hinderlijke geur van klassieke mottenballen.Het is ook beter om het tapijt op te rollen. Lange tijd opgevouwen laten liggen geeft ongelijkheden in de pool.

De onderhoudsexpert


Er bestaan speciale handelshuizen waar vakkundigen voor u klaarstaan om Oosterse tapijten te kloppen, te zuiveren, te wassen, te herstellen en te bewaren

Door hun structuur nemen Oosterse tapijten weinig vuil op. Het is daarom onnodig ze vaak te wassen. De frequentie hangt af van de intensiteit van het gebruik.

Bij de expert gebeurt het kloppen, zuiveren en wassen vakkundig, hij heeft er de juiste installatie voor. Het is praktisch onmogelijk om zelf een groot tapijt, doordrenkt met water, op te tillen en alle zeep- of solventresten uit te spoelen; het is eenvoudig te zwaar.

Het drogen gebeurt in speciale droogruimtes, waar een constante temperatuur heerst en de luchttoevoer optimaal berekend wordt. Bij de onderhoudsexpert kan men ook tapijten laten behandelen met vlekwerende en waterafstotende middelen.

Ook kunnen ze een behandeling krijgen tegen motten en tapijtkevers.

Om de ontwaarding van een tapijt tegen te gaan, moet het bij beschadiging of plaatselijke slijtage onmiddellijk hersteld worden. Als de reparatie of restauratie vakkundig is geschied, zal het tapijt zeker niet in waarde verminderen. De expert heeft er de kennis, het geduld en de creativiteit voor.

De bewaring van Oosterse tapijten, voor een langere periode, gebeurt in geklimatiseerde ruimtes. In deze kilte hebben parasieten en hun eitjes geen levenskansen. Meestal worden de tapijten dan in de breedte en in de richting van de pool opgerold, om oneffenheden te voorkomen.


Contactformulier


Gratis advies van onze binnenhuis-
architecten

Gratis opmeting en offerte

Meer dan 10.000 stoffen

Eigen moderne atelier met vakkundig personeel

Eigen plaatsingsdienst

Ongekende service

Ook open op zondag
Donderdag: sluitingsdag!
Feestdagen: GESLOTEN!

Benedetti

benedetti interieur

nijverheidsstraat 1
2235 hulshout

(GPS gebruikers kunnen Industriepark 46, Hulshout ingeven indien Nijverheidsstraat niet in hun adressenlijst of Google Maps voorkomt)

tel.: 015/222753
info@benedetti.be

Routeplannerbenedetti interieur
is meer dan de som der delen


sociale media facebook Twitter Instagram Pinterest tumblr
Contactformulier


Openingsuren:

Werkdagen:
9.30-12 en 13-18u

Op donderdag en feestdagen: gesloten

Zaterdag:
10-12 en 13-18u

Zondag(•):
10-12 en 13-17 uur

(•) Zondagen=
kijk- & adviesdagen

Ook open op zondag
Donderdag: sluitingsdag!
Feestdagen: GESLOTEN!

Rolgordijnen BredeRol


Rolgordijnen BredeRol

Dit is de oplossing voor alle extra grote ramen. Tot 6 meter breed op 3 meter hoog, of omgekeerd... De rolgordijnen BredeRol geven het interieur een strakke designlook.  Een aanrader van formaat


Kijkvilla


kijkvilla

Kijkvilla in Brasschaat

(door Benedetti Interieur ingericht: raamdecoratie, tapijten, zetels, verlichting...) én/of exclusieve netwerklocatie voor al uw meetings, feesten en evenementen.