Openingsuren:

Werkdagen:9.30-12 en 13-18u
Zaterdag: 10-12en 13-18u
Zondag(*):10-12 en 13-17 uur(*)

Gesloten: donderdag & feestdagen
(*) Zondagen=kijk- & adviesdagen


Benedetti Interieur

Nijverheidsstraat 1
2235 Hulshout

Tel: +32 15 222753
E-mail: info@benedetti.be
www.benedetti.be

sociale media facebook Twitter Instagram Pinterest tumblr

INSTALLATEUR RAAMDECORATIE (m/v)

**VEREISTEN

Uw taak bestaat uit het assisteren van onze hoofd installateur bij het plaatsen van high-end raamdecoratie.
Wij zorgen voor een volledige opleiding.
Naast de plaatsing zal u ook instaan voor klein onderhoud in de toonzaal en werkplaatsen en meewerken aan de productie van zonwering.
Goed voorkomen, stipt, sociaal in omgang en leergierig zijn sleutelwoorden.

Bedoeling is een vast contract.

ATELIERMEDEWERKER (m/v)

**VEREISTEN

Technisch inzicht, stipt en net kunnen werken
Openstaan voor nieuwe technieken
Job omvat het produceren van gordijnen, vouwgordijnen en zonwering
U zal werken in een supermodern atelier en kunnen genieten van een volledige opleiding binnen ons atelier
Vast contract is de bedoeling.

AtelierWie zijn wij?

Hier trachten we u een zo goed mogelijk beeld te geven van onze exclusieve toonzaal. In een ruime toonzaal vindt men:
* een enorme keuze in raamdecoratie. Meer dan 10.000 stoffen... 'levensechte' presentaties... vouwgordijnen... allerhande jaloezie├źn... shutters... Kortom alles...
* hedendaags tapijt
* design verlichting
* zetels
* exclusieve behangcollecties
* verf
AAlles bij voorkeur als totaalconcept samengebracht.

benededtti interieur

gordijnen


Hier trachten we u een zo goed mogelijk beeld te geven van onze exclusieve toonzaal. In een ruime toonzaal vindt men:
* een enorme keuze in raamdecoratie. Meer dan 10.000 stoffen... 'levensechte' presentaties... vouwgordijnen... jaloezie├źn... shutters... Kortom alles...
* hedendaags tapijt
* design verlichting
* zetels
* exclusieve behangcollecties
* verf
Alles bij voorkeur als totaalconcept samengebracht.

Een bezoek aan Benedetti Interieur is goed om van de ene verbazing in de andere te tuimelen. Het begint al bij aankomst voor de zaak: het roze gebouw dat opdoemt achter enkele fraaie tuinelementen geeft een bijna surrealistische indruk van een vergeten Italiaanse Palacio.

Eens binnen is de verrassing compleet. Sierlijke elementen en kleine accessoires prikkelen de zintuigen en nodigen uit voor een wandeling in een interieurzaak die met geen enkele andere te vergelijken is.

Benedetti Interieur is geen rechttoe rechtaan ruimte die in één blik te overschouwen is. Stap na stap belandt men van de ene leefwereld in het andere universum: een antieke toonbank in een cosy atmosfeer; een moderne show-room met een stoffenkeuze die wellicht uniek is in de Benelux.

raamdecoratie

U vindt in onze reuze
toonzaal meer dan
10.000 stoffen...

binnenhuisarchitect	tie

Gratis advies van
onze binnenhuis-
architecten...

confectie

Zetels
exclusief behang
exclusieve verlichting...

interieurinrichting

totale wooninrichting

Klik hier voor meer impressies van onze toonzaal


De omvang van de toonzaal is één van de belangrijkste troeven. Maar uiteraard zal niemand zich verplaatsen naar een afgelegen winkel wanneer het aanbod niet breed genoeg is.
Niettegenstaande de grote oppervlakte is Benedetti Interieur er in geslaagd een eigenheid te behouden. Dit dankzij eigen inbreng, creativiteit, persoonlijk engagement en exclusiviteiten.

Wellicht dé belangrijkste troef van Benedetti Interieur is de "onbegrensde service":
* de zaak beschikt over een eigen atelier met de modernste apparatuur en meer dan tien mensen die gordijnen maken op maat en alle nieuwste drapagetechnieken onder de knie hebben. Vouwgordijnen en rolgordijnen (liefst tot 6 m breedte en 3 m hoog of omgekeerd) worden ondermeer volledig in eigen beheer gefabriceerd en dit met de allermodernste machines. Perfectie dus gegarandeerd.
* er wordt zonder bijkomende kosten bij de klant opgemeten
* ter plaatse wordt eventueel door één van onze binnenhuisarchitecten gratis advies gegeven over kleuren, stoffen en de laatste trends. We luisteren naar de wensen en ideeën van de klanten en begeleiden hen in hun uiteindelijke keuze om perfecte combinaties te realiseren.
De consumenten van vandaag zijn veeleisend geworden. Ze hebben een betere smaak en willen ideeën opdoen. Die moeten wij hen aanreiken... zelfs met gratis advies van onze binnenhuisarchitecten. Daarom komen er éénmaal per seizoen totaal nieuwe presentatieconcepten. Dit brengt vanzelfsprekend veel werk mee. Temeer daar alles stoeit op eigen creaties en in eigen beheer gebeurt, wat meebrengt dat de voortdurende veranderingen betaalbaar blijven, zodat deze niet in de verkoopprijs dienen doorberekend te worden.


Hieronder ziet u een detailopname van ons atelier.

atelier


rolgordijnen

Voortdurend in beweging


Naast het vele werk in de zaak en bij de klanten vinden we het noodzakelijk om alle belangrijke manifestaties uit de sector te bezoeken. Vakbeurzen als Heimtex (Frankfurt), Domotex (Hannover), Intirio (Gent), Interior (Londen), R+T (Stuttgart), Domosit (Brussel), Scènes d'Intérieur en Maison et Objects (Parijs) behoren onderander tot de vaste afspraken om ideeën op te doen, poolshoogte te nemen over de algemene marktsituatie en op korte tijd alle nieuwigheden en leveranciers te zien.


Op aanvraag van onze klanten hebben wij besloten om ook een beperkte maar exclusieve collectie kwaliteitszetels te volgen. Deze zetels kunnen perfect op elk interieur worden afgesteld. Naargelang de keuze van de stof heeft men een traditioneel of extravagant exemplaar. In onze toonzaal vindt u de mooiste modellen en dit met oneindige combinatiemogelijkheden...


Verder zijn we verdelers van de zeer exclusieve behangcollecties van
Elitis, Pierre Frey, Le Menach, Fadini Borghi, Boussac, Arte, Corbusier, GP & J Baker, Carlucci, Guy Masureel, Casamance, Cole and Son, Mulberry, Misia...

 Laat u door onze binnenhuisarchitecten/-consulenten adviseren 

Bovendien hebben we een shop van de "Pure & Original" verven en verdelen we ook de design verlichting van Brand van Egmond en de collecties van Layer by Adje.

raamdecoratie
binnenhuisarchitecten
confectie

Talent, gevoel voor schoonheid en perfectie, vakmanschap, ervaring, een enig mooie toonzaal die zijn gelijke niet kent, een ongekende keuze in stoffen en toepassingen hebben na 40 jaar van Benedetti Interieur een grootmeester in raamdecoratie gemaakt.

Tot enkele jaren geleden beperkte Benedetti Interieur zich vooral tot raamdecoratie.

De laatste tijd worden op verzoek van onze klanten allerhande kamers/interieurs door onze binnenhuisarchitecten evenwel ook volledig (her)ingericht en dit zowel in België als in Nederland.

Als u van tijdloze schoonheid, echt maatwerk en vakmanschap houdt zult u in samenwerking met uw en/of onze (binnenhuis) architect(en) tot echte interieur juweeltjes komen.

Zowel rustieke als moderne interieurs...

Denkt u erover uw interieur (her) in te richten of te verfraaien spring dan eens binnen voor een vrijblijvend advies. Of vraag - eveneens zonder enige verplichting - advies van onze binnenhuisarchitecten aan huis.

Maar neem nu eerst onze website even door.

Contactformulier


Gratis advies van onze binnenhuis-
architecten

Gratis opmeting en offerte

Meer dan 10.000 stoffen

Eigen moderne atelier met vakkundig personeel

Eigen plaatsingsdienst

Ongekende service

Ook open op zondag
Donderdag: sluitingsdag!
Feestdagen: GESLOTEN!

Benedetti

benedetti interieur

nijverheidsstraat 1
2235 hulshout

(GPS gebruikers kunnen Industriepark 46, Hulshout ingeven indien Nijverheidsstraat niet in hun adressenlijst of Google Maps voorkomt)

tel.: 015/222753
info@benedetti.be

Routeplannerbenedetti interieur
is meer dan de som der delen


sociale media facebook Twitter Instagram Pinterest tumblr
Contactformulier


Openingsuren:

Werkdagen:
9.30-12 en 13-18u

Op donderdag en feestdagen: gesloten

Zaterdag:
10-12 en 13-18u

Zondag(•):
10-12 en 13-17 uur

(•) Zondagen=
kijk- & adviesdagen

Ook open op zondag
Donderdag: sluitingsdag!
Feestdagen: GESLOTEN!

Rolgordijnen BredeRol


Rolgordijnen BredeRol

Dit is de oplossing voor alle extra grote ramen. Tot 6 meter breed op 3 meter hoog, of omgekeerd... De rolgordijnen BredeRol geven het interieur een strakke designlook.  Een aanrader van formaat


Kijkvilla


kijkvilla

Kijkvilla in Brasschaat

(door Benedetti Interieur ingericht: raamdecoratie, tapijten, zetels, verlichting...) én/of exclusieve netwerklocatie voor al uw meetings, feesten en evenementen.