Benedetti

Corona maatregelen


 Mondmaskers 

💗

UPDATE!

Wij kunnen geen 'bestellingen' voor pakketten mondmaskers meer aannemen.

We zijn immers door onze voorraad geraakt en bovendien weten we niet wanneer onze laser zal hersteld zijn.

Wij hebben als bedrijf uiteindelijk voor meer dan 50.000 mondmaskers stof op maat gesneden en geschonken (ook de stof)... en dit zonder dat we hiervoor één cent gevraagd hebben en/of publicitaire doeleinden aan verbonden hebben... Enkel om mensen en zorginstellingen behulpzaam te zijn.


Mondmaskers

50.000 stuks... We zijn ervan overtuigd hiermede vele instellingen en personen flink geholpen te hebben.Deze foto's werden ons toegezonden doorhet WZC Zilverlinde
Allemaal hartelijk dank voor uw inzet
en zorg goed voor uzelf.

Een kleine maand nadat we gestart zijn met onze actie 'mondmaskers' is het Crisiscentrum op 16 april wakker geschoten

(Crisiscentrum: "Zeker aan te raden dat mensen beginnen na te denken hoe ze een mondmasker kunnen maken")De mondmaskers (msn.com 24/4/2020)

“Wij weten dat ze een heel belangrijke rol zullen spelen in de exitstrategie”, zo stelde premier Wilmès gisteren in de Kamer.

Dat is op zich opvallend: als de mondmaskers zo belangrijk zijn, waarom is er dan anderhalve maand gewacht om dit op te leggen, zo is de vraag die zich opdringt. Opnieuw: bij de aanpak in Azië spelen de mondmaskers een belangrijke rol, hier werden door allerlei experten bijzonder tegenstrijdige boodschappen gegeven.

.. Minister Geens verwees naar “het ‘maak zelf je mondmaskers’ van Volksgezondheid” *** om erop te wijzen dat mensen zelf aan de slag kunnen, met naald en draad of een naaimachine.


*** (Het zijn deze mondmaskers waarvoor we gratis voor 50.000 stuks stof geleverd hebben en die we op maat gesneden hebben, wat ongelooflijk veel tijd heeft bespaard en die ongetwijfeld veel mensen veel miserie zullen bespaard hebben).

De mondmaskers... een ongelooflijk verhaal. Hierover gaan na de coronacrisis gegarandeerd nog vele boeken geschreven worden


HistoriekWe doen al wat in onze mogelijkheden ligt om het gebrek aan mondmaskers volledig gratis te helpen verkleinen.  Reeds meer dan 20.000 stuks op 8 april 2020

Zie de menubalk bovenaanAandacht


Omwille van een panne aan onze machine ligt de normale productie stil. We wachten op een onderdeel uit Duitsland maar dat schijnt niet eenvoudig te worden.

Spijtig... maar we blijven niet bij de pakken zitten, de nood is immers hoog! Te hoog...

De pakketten snijden we nog steeds op maat, we doen er gemarkeerde patroontjes bij en een handleiding. Lintjes kunnen we momenteel niet aanleveren, maar er zit een stuk stof bij de pakketten, deze moet u dan nog zelf snijden.

Wij hebben reeds 20.000 mondmaskers gratis verwerkt en er staan er nog 20.000 in de rij. Wij doen ons best om alles zo snel mogelijk klaar te krijgen.

➜ UPDATE: Zoals hierboven vermeld kunnen we spijtig genoeg geen nieuwe 'bestellingen' meer aanvaarden omdat onze voorraad op is.

De handleiding kunt u ook hier ▷ downloadenVolg ons verder op ▷ FacebookDe laatste kartons werden inpepakt...
We zijn blij te hebben kunnen helpen met een 50.000 mondmaskers...

Nu is het aan anderen!

▷ Zo gebruik je een stoffen mondmasker...Vanaf maandag, 24 augustus 2020 juli, wordt winkelen opnieuw beperkt:. Je moet opnieuw alleen winkelen. Een uitzondering geldt voor minderjarigen of mensen die hulp nodig hebben. Je mag maximaal 30 minuten in de winkel blijven, behalve wanneer je een afspraak hebt.. U moet ook nog altijd de veiligheidsafstand respecteren en het dragen van een mondmasker is vanaf de leeftijd van 12 jaar VERPLCHT!

Een afspraak kan je steeds maken via e-mail of telefonisch (zie hieronder).